K problematike výskumu dejín národnostných menšín a ich politických strán na Slovensku za prvej ČSR - Zemko, Milan
Dejiny národnostných menšín na Slovensku za prvej Československej republiky. Postavenie politických strán jednotlivých národnostných menšín v tomto období - ich úspešnosť vo voľbách.