VÚB má už troch poistných partnerov - Záborský, Ján
Od mája r. 2002 rozbehla Všeobecná úverová banka (VÚB), a.s. Bratislava spoluprácu s Generali Poisťovňou, a.s. Bratislava. Je to už tretia poisťovňa po R+V a ING Nationale-Nederlanden, s ktorými VÚB spolupracuje. Výhody spolupráce. Budúcnosť bankopoisťovníctva.