Personálne poradenstvo a čo s ním?
Pojmové vymedzenie personálneho poradenstva. Ponuka služieb personálneho poradenstva. Rozdiely medzi personálno-poradenskými spoločnosťami a personálno - sprostredkovateľskými agentúrami. Základné pravidlá profesionálneho poradenstva. Prínos personálno-poradenských spoločností.