Vývojové tendencie v podnikovej sfére - Vlachynský, Karol
Stav svetovej ekonomiky ovplyvňuje aj vývoj podnikov. Globalizácia, informačné technológie, demografický vývoj. Vývojové tendencie podnikov v rozvinutých ekonomikách. Vývojové tendencie podnikov na Slovensku.