Kapitál banky - akciovej spoločnosti, jeho podstata a účtovanie na účtoch vlastných zdrojov a dlhodobých cudzích zdrojov - Tkáčová, Daniela, 1954-
Charakteristika komerčnej banky. Komerčná banka hospodári predovšetkým s cudzími zdrojmi. Osobitosť účtovania v komerčných bankách. Súvaha komerčnej banky. Kapitál banky. Dlhodobé cudzie zdroje banky. Rezervy. Príklady.