Ako správne motivovať? - Bokorová, Jana
O voľbe správnej motivácie pre zamestnancov. Človek nie je kapitál. Nie vždy ide o peniaze. Zamestnanec súčasťou rozhodnutí. Železná ruka demotivuje. Existujú účelné motivačné techniky?