Čo prináša nový zákon o cenných papieroch a investičných službách? - Chovancová, Božena
Ochrana finančného trhu - emitent nesmie pri propagácii svojich cenných papierov používať nepravdivé alebo zavádzajúce informácie. Oznamovacia povinnosť. Ponuka na prevzatie (verejný prísľub). Prospekt cenných papierov schvaľuje Úrad pre finančný trh. Informačná povinnosť. Konflikt záujmov. Dohľad. Sankcie. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia.