Opaľovanie sa práve začína - Košťál, Daniel
Nové produkty a inovované aplikačné formy opaľovacej kozmetiky. Vývoj a trendy. Podpora predaja pred sezónou. Náročnosť spotrebiteľa. Samoopaľovacia kozmetika je aktuálna celý rok.