Marketingové pojetí efektívnosti firem v EU a v ČR - Čichovský, Ludvík
Rozdielne chápanie efektívnosti u podnikateľských subjektov registrovaných v Českej republike a u firiem podnikajúcich a registrovaných v krajinách Európskej únie. České firmy a ich ponímanie efektívnosti. Firmy pôsobiace na území EÚ a pojem efektívnosť. Meranie efektívnosti v krajinách EÚ. EVA ako štandardné meradlo efektívnosti. Hodnotenie efektívnosti s využitím parametru EVA. Marketingová filozofia hodnôt a triáda efektívnosti. Triáda efektívnosti a marketing konkurencieschopnosti. Triáda efektívnosti podnikateľských subjektov.