Odkaz lorda z Tiltonu - Iša, Ján
Životopis a dielo nositeľa Nobelovej ceny Johna Maynarda Keynesa. Kvantitatívna teória peňazí. Fundamentálne rovnice. Keynesova preferencia likvidity a teória dopytu po peniazoch. Keynesov projekt Clearingovej únie. Najvýznamnejšie ekonomické diela J.M. Keynesa.