Regulatorní a modelový přístup k úvěrovému riziku v bance - Kadlčáková, Narcisa
Pokračovanie z č. 3/2002. Prehľad úverových modelov vyvinutých a ponúkaných renomovanými inštitúciami: model CreditMetrics, model KMV, model CreditRisk+. Porovnanie jednotlivých prístupov.