Človek ako multidimenzionálny subjekt (nové trendy v marketingu 3. tisícročia) - Lesáková, Dagmar, 1949-
Nové trendy v praxi marketingu a obchodu na prahu 3. tisícročia. Nový pohľad na spotrebiteľa. Konkurenčné stratégie maloobchodu. Nové rozmery manažérskych schopností. Úlohy marketingových tímov.