Slovenský bankový sektor nová tvár a nové výzvy (z dokumentu White Book Slovakia 2001) - Pilková, Anna
Pokračovanie z č. 4/2002. Právne prostredie v bankovom sektore. Kontrola a dohľad vo finančnom sektore SR. Regulačné smernice. Všeobecná legislatíva. Oblasti súvisiace s bankovým podnikaním.