Koruna: odkud, proč a kam
Spevnenie českej meny voči euru o 11,5 perc. za posledných dvanásť mesiacov. Odhady ďalšieho vývoja českej koruny. Menový vývoj. Dopad silnej koruny na odvetvia. Ohrozenie konkurencie schopnosti ČR v medzinárodnom obchode.