Pamätná strieborná minca svetové dedičstvo UNESCO - Vlkolínec, rezervácia ľudovej architektúry - Flaché, Dagmar
Národná banka Slovenska pripravuje emisiu striebornej pamätnej mince venovanú rezervácii ľudovej architektúry - Vlkolíncu.