Miesto a úlohy certifikačnej autority - Lintner, Július
K bezpečnostných záruk v rámci budovanej PKI (Public Key Infrastructure). Základné pojmy PKI, asymetrické šifrovanie. Certifikačné autority - hlavné funkcie, certifikačná politika, štruktúra. Registračné autority. Certifikáty a ich používanie. Ochrana súkromného kľúča - základ bezpečnosti systému.