Porovnanie systému hodnotenia pracovníkov vo Fínsku a na Slovensku, ako prvé východisko v prístupe k systému hodnotenia z pohľadu medzinárodného riadenia ľudských zdrojov - Boháčiková, Petra
Systém hodnotenia pracovníkov z medzinárodného hľadiska. Charakteristika systému hodnotenia vo vybraných fínskych a slovenských spoločnostiach.