Rozvoj lázeňství z pohledu České republiky do Evropské unie - Attl, Pavel
Kúpeľný cestovný ruch ako významné pododvetvie českého cestovného ruchu. Ekonomické výsledky českých kúpeľov v rokoch 1995-1999. Vývoj počtu pacientov v kúpeľných zariadeniach. Faktory, ktoré môžu ovplyvňovať budúci rozvoj kúpeľníctva. Charakteristika dynamického vývoja kúpeľníctva v ČR.