Predpoklady úspešného organizovania kongresov - Rajkovičová, Diana
Chápanie kongresového cestovného ruchu v európskom priestore. Poukázanie na desať krokov, ktoré je nevyhnutné uskutočniť pri organizovaní kongresových podujatí, aby sa dosiahla ich vysoká efektívnosť s požadovanými výsledkami.