Soutěž "e-learning" - Mikulecká, Jaroslava
Dištančné štúdium vo virtuálnom študijnom prostredí internetu. Zavádzanie a realizácia e-learningu. Výpočet nákladov na realizáciu e-learningu. Súťaž e-learning, ktorú usporiadala Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové. Súťaž dištančných kurzov, využívajúcich moderné informačné a komunikačné technológie.