Vědeckotechnické parky v České republice jedenáct let přípravy, zakládání a provozování - Švejda, Pavel
Bilancia činnosti vedeckotechnických parkov (VTP )v ČR, ktoré zahájili svoju činnosť v r. 1991. Typy vedeckotechnických parkov a ich charakteristika. Definícia VTP. Vymedzenie pojmu inovačná firma. Kritériá pre prijatie inovačných firiem do vedeckotechnických parkov. Národná sieť VTP v ČR.