Zmeny v štátnej službe - Ješinová, Rozália
Zákon č. 312/2001 Z.z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov nadobudol účinnosť 1. apríla 2002. Náčrt riešení problémov formou úpravy právneho predpisu legislatívnym spôsobom.