Vývoj úplných nákladov práce v Slovenskej republike v rokoch 1996-2000 - Adamica, Peter
Náklady práce v Slovenskej republike. Ročné náklady práce. Mesačné náklady práce. Štruktúra mesačných nákladov práce. Nepriame náklady práce. Diferenciácia mesačných nákladov práce. Vývoj úplných nákladov práce v SR v rokoch 1996-2000.