Úroveň a štruktúra mzdovej diferenciácie zamestnancov v roku 2000 a dynamika diferenciácie za uplynulé trojročné obdobie - Rievajová, Eva
Výsledky analýzy nerovnosti v individuálnych mzdových príjmoch zamestnaných za rok 2000 v SR a porovnanie zmien v mzdovej diferenciácii od r. 1997. Mzdové rozdiely medzi skupinami zamestnancov.