Prieskumy ukazujú, ako sa hodnotia ekonomické procesy - Bezáková, Valéria
Spotrebiteľský barometer - od občanov sa získavajú hodnotenia a očakávania ekonomického vývoja v štáte. Spotrebiteľský prieskum v štátoch EÚ a na Slovensku. Indikátor spotrebiteľskej dôvery v členských a kandidátskych štátoch EÚ. Využitie výsledkov. Prednosti Spoločného harmonizovaného programu ekonomických a spotrebiteľských prieskumov EÚ.