Prehľad o zmenách nového Zákonníka práce - Jendrálová, Anna
Prehľad o zmenách, doplnení a úpravách jednotlivých ustanovení nového Zákonníka práce č. 311/2001 Z.z. v porovnaní so Zákonníkom práce č. 65/1965 Zb. - základné zásady, všeobecné ustanovenia, pracovný pomer, pracovný čas a čas odpočinku. Pokračovanie v ďalšom č. HN.