Produkčné štatistiky v kontexte európskych noriem - Holičková, Edita
Stručný prehľad o stupni harmonizácie produkčných štatistík z pohľadu implementácie európskych noriem. Štatistika priemyslu, stavebníctva, energetiky, výskumu a vývoja. Harmonizovaný systém konjunkturálneho prieskumu a krátkodobé prognózovanie.