Plán zavádzania systému INTRASTAT na štatistickom úrade Slovenskej republiky - Condíková, Jana
INTRASTAT - systém na sledovanie toku tovarov medzi členskými krajinami EÚ. Legislatíva systému INTRASTAT. Postup implementácie INTRASTATu v Slovenskej republike - legislatívne zabezpečenie, softvérove a hardvérové zabezpečenie systému, personálne a priestorové zabezpečenie a zabezpečenie vytvorenia registra dovozcov/vývozcov.