Prehľad o zmenách nového Zákonníka práce - Jendrálová, Anna
Dokončenie článku z HN č. 102/02 o prehľade zmien v novom Zákonníku práce. Mzda, priemerný zárobok, náhrada mzdy a náhrada výdavkov. Prekážky v práci. Ochrana práce. Podniková sociálna politika. Náhrada škody. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Kolektívne pracovnoprávne vzťahy. Prechodné a záverečné ustanovenia.