Nové výzvy - Onuferová, Marianna
Banky avizujú rozšírenie a skvalitnenie služieb pre drobných klientov a podnikateľov. Ozdravenie bankového sektora a predaj štátnych bánk na Slovensku. Lepšie možnosti získania úveru pre malých a stredných podnikateľov. Záruky na úver. Možné riešenia k úverovému prípadu.