Totálne produktívna údržba TPM vyžaduje projektový prístup - Rakyta, Miroslav
Obsahové vymedzenie pojmu total productive maintenance (TPM). Implementácia metódy TPM. Program a projekt TPM. Fázy riadenia projektu.