Leveraged buy-outs jako nástroj podnikové restrukturalizace (uplatní se v České republice?) - Kusák, Michal
Základná charakteristika laveraged buy-outs (LBO). Proces LBO. Optimálna firma pre transakcie týkajúce sa LBO. Financovanie LBO. Uplatnenie LBO v Českej republike.