Zákon o účtovníctve - Janoška, Juraj
Z obsahu: Účtovníctvo ostáva v područí daňových zákonov. Forma má stále prednosť pred podstatou. Do plachiet medzinárodných štandardov zadul priaznivý vietor. Slovensko je ambicióznejšie ako únia. Rozdiely medzi IAS a štandardmi v SR. Charakteristiky medzinárodných účtovných štandardov.