Medzinárodné zmluvné právo - Báňas, Peter
Viedenský dohovor o zmluvnom práve - zásady a predmet úpravy. Medzinárodná zmluva - pojem, druhy a formy uzavretia. Subjekty medzinárodného zmluvného práva. Vykonávanie medzinárodných zmlúv - pacta sunt servanda.