Ochrana práv veriteľov v konkurznom konaní v podmienkach slovenskej legislatívy - Ďuran, Marek
Praktické skúsenosti z konkurzných konaní. Dĺžka konania. Speňažovanie podstaty. Aktívna účasť veriteľov v konkurznom konaní. Trend vývoja v konkurzoch.