Vracení daně z přidané hodnoty zahraničním fyzickým osobám při vývozu zboží z České republiky - Grossová, Marie
Postup a právne úpravy týkajúce sa vrátenie DPH zahraničným fyzickým osobám pri vývoze tovaru z Českej republiky, ktoré platia od 1.4.2000.