Manažment penzijných fondov v súčasnosti - Škrovánková, Lea, 1954-
Všeobecná charakteristika penzijných fondov. Základné komponenty portfólia v penzijných fondoch. Modelovanie aktíva - pasíva a manažment. Manažér penzijného fondu a jeho funkcie.