Prevencia odchodu zákazníkov prostredníctvom eCRM
Možnosti nadväzovania vzťahov so zákazníkmi iným spôsobom ako je osobný kontakt alebo telefón - systémom CRM. Zavádzanie eCRM ( elektronický CRM systém) v telekomunikačnom odvetví. Vplyv eCRM na vysokú úroveň odchodu zákazníkov v telekomunikačnom sektore.