Zákazník nakupuje aj očami - Horská, Elena
Predmetom odlíšenia produktu môže byť obal a jeho úprava. Obal ako nositeľ marketingovej informácie. Charakter obalu prezrádza, akému zákazníkovi je výrobok určený. Príklady odlíšenia produktu prostredníctvom grafickej úpravy obalu.