Právo na budúcnosť - Lešinský, Ján
V roku 2001 došlo vo svete k miernemu poklesu automobilovej výroby. Najväčší výrobcovia osobných automobilov v roku 2001. Celosvetová výroba osobných automobilov za roky 1950-2001. Automobilový priemysel a trendy globalizácie. Podiel jednotlivých zón na výrobe osobných automobilov.