ZSE verí v lepší vývoj pohľadávok - Janoška, Juraj
Západoslovenská energetika (ZSE), a.s. Bratislava sa považuje za spoľahlivého obchodného partnera Slovenských elektrární. Hospodárenie ZSE v r. 2002. Zisk, tržby. Ambiciózne plány ZSE na tento rok. Transformácia ZSE. Rok 2002 bude pre ZSE dôležitým z hľadiska vývoja stavu pohľadávok a ich vplyvu na výšku disponibilných zdrojov. ZSE čaká na príchod nového spoluvlastníka.