Zákon o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov
Úplné znenie zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov a zákona č. 233/2002 Z.z.