Združenia podnikateľov bez právnej subjektivity - Jarinkovičová, Valéria
Príspevok rozoberá daňové a účtovné (podvojné aj jednoduché účtovníctvo) aspekty združení osôb podľa Občianskeho zákonníka. Zmluvy o združení podľa OZ. Združenia podnikateľov z daňového a účtovného aspektu. Činnosť združenia.