Africká unie: naděje nebo chiméra? - Štor, Václav
Dejiny predstáv a potrieb jednoty a solidarity ľudí afrického pôvodu. Politické a spoločenské zmeny v Afrike. Vznik a činnosť Organizácie africej jednoty.