Finanční leasing: čekáme na změny
Priblíženie účtovníctva v ČR k Medzinárodným účtovným štandardom (IAS). V čom spočíva rozdiel medzi českým a medzinárodným prístupom k účtovaniu o lízingu. Prechod k IAS prináša zásadné zmeny lízingovým spoločnostiam.