Produktivita a konkurencieschopnosť podniku - faktory úspechu - Tolentino, Arturo L.
Zmena predstavy konceptu produktivity a konkurencieschopnosti. Ľudský kapitál a sociálny kapitál ako jeden zo zdrojov produktivity a konkurenčnej výhody. Ľudský a sociálny kapitál širokej podnikovej siete. Korporatívna sociálna zodpovednosť. Budovanie vnútorného ľudského a sociálneho kapitálu podniku. Korporatívna sociálna zodpovednosť.