Podmienky na zvyšovanie produktivity v podnikateľskom prostredí SR - Prušová, Anna
Vplyv produktivity na rast zamestnanosti, miezd a tým aj životnej úrovne. Priority v riadiacej práci manažmentu podnikateľských subjektov na Slovensku. Organizačné zabezpečenie rastu produktivity. Bariéry rastu produktivity. Techniky a metódy zvyšovania produktivity a bariéry ich uplatňovania.