Kvalita a produktivita paradigma riadenia organizácií - Král, Jaroslav
Kvalita a produktivita ako odlišné nástroje zvyšovania výkonnosti a efektívnosti podniku. Úplná spokojnosť zákazníka a konkurenčná schopnosť podniku. Hlavné princípy totálnej kvality zdokonaľovania produktivity.