Lízingový boom - Andrejčák, Tomáš
Popularita lízingu na Slovensku neustále rastie. Vývoj celkového objemu lízingu v SR a lízingu automobilov. Objem lízingu jednotlivých komodít. Podiel jednotlivých komodít na celkovom objeme lízingu. Špecifikácia lízingu osobných vozidiel. Najväčšie lízingové spoločnosti SR podľa objemu lízingu.