Zákon o rozhodcovskom konaní - Pauličková, Alena
Zo zákona č. 244/2002 Z.z. o rozhodcovskom konaní s účinnosťou od 1.7.2002. Kto môže byť rozhodcom. Zloženie rozhodcovského súdu. Zriadenie stáleho rozhodcovského súdu. Rozhodcovské konanie. Žaloba a jej obsah. Rozhodovanie o právomoci. Miesto rozhodcovského konania. Doručovanie. Ústne pojednávanie a písomné konanie. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.